Kun harrastukset menevät ihon alle...


"Keittiöekoloogi" Jari Rajaranta

Verenperintönä tullut tarve kalastaa sekä metsästää on tullut näköjään jäädäkseen. 

Jo vuosikymmenten ajan harrastukset ovat kulkeneet hyvässä sovussa oman työuran kanssa. Kokkailut nuotiolla eräretken ohessa kavereiden kanssa kun eivät ole juurikaan työltä maistuneet, päinvastoin...

Onkin tuntunut varsin luontaiselta käsitellä raaka-aineita omalta maaperältä ja niitä aina mahdollisuuksien mukaan suosia. Pitkä matka ammattikeittiöissä on ollut keittiömestarille antoisaa aikaa ja tuota kautta arvokas yhteistyö mm. Metsästäjäliiton kanssa on viitoittanut tietä jota tänä päivänä kuljen. Puhdas luonto, metsä ja vedet menevät ihon alle tavalla johon mitkään eksoottisimmatkaan maailman maut ja nähtävyydet eivät pysty. 

On hienoa olla suomalainen Suomessa, puhdasta ja raikasta luontoamme hengittäen.